Sunday

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

I nak join segmen nih! Korang nak gak ke?
Jom klik banner abg Ben tu!



:D

75 biji gula2:

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said...

blog ni nampak hijau je..ahaha

CKB said...

hye! suke alm skitar ni!

http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-kita-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Aku DaN SeSuAtU said...

simple n look green:)tenang

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

misz sheyla said...

singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

pinky_liscious said...

harus laaaaaaaaaaaaaaa nak....hehe

maszull said...

salam mama dtg dr segmen ben jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Emilly Amisa said...

@Wannie Ariffin tengs~

i terjah blog u jg ni~
sama2 la kita join segmen abg ben ni ye

cik violet said...

blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

Cik Meifaa' said...

saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Emilly Amisa said...

@H.J suke x hijau? heeee~

Emilly Amisa said...

@CKB hehe.... hijau bumi kite ye~ :P

Emilly Amisa said...

@haslinda ahhh~ i terjah blog u ni~~~ XD

Cik Purple Pinkypuff said...

lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Izzul Amir said...

singgah sini jugak ;)
hehe jemput singgah saya punya ?
lawa background

Emilly Amisa said...

@Mr.Baiz ye.... sesama la kite join :P

terjah blog u k...

orul luna said...

http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
=)

Emilly Amisa said...

@osHin tengs~ nk terjah blog u jg :)

Emilly Amisa said...

@Aku DaN SeSuAtU tengs~

nk terjah n follow u blik :3

Emilly Amisa said...

@misz sheyla tengs~

nk terjah blog u yg best gak la k~~~

Rahman Mohamed said...

~sesi terjah blog .. ~

sila2 la ye =D

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

Emilly Amisa said...

@pinky_liscious yay! >.<

Emilly Amisa said...

@maszull hi~ hi~

:)

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben.

1st time datang sini, tak tahu best ke tak. tapi saya dah follow. :D

jom singgah blog saya pula

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Emilly Amisa said...

@cik violet :D

tolong-menolong~~~

Emilly Amisa said...

@Cik Meifaa' singgah le~ jgn memalu :P

Emilly Amisa said...

@Cik Purple Pinkypuff salam blik~ :) terjah blog u~~~

Emilly Amisa said...

@Izzul Amir tengS~~~~

nk terjah blog u la ni :)

salwaismail said...

hi Emilly! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Emilly Amisa said...

@orul luna :D

Emilly Amisa said...

@Rahman Mohamed mari la terjah menerjah :P

Mohd Hazwan Hashim said...

datang sini tengok kot2 ada yang best :) are u like green ???

Asyikin said...

join dan follow awak greeny ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Emilly Amisa said...

@adamainaa.com salam. :)

hehe... tengs follow i... yg pasti mmg best :P

i follow blog u blik...

Emilly Amisa said...

@Mohd Hazwan Hashim mmg best kat cni taw :p

hehehe... sebenarnye i x suke green~

Emilly Amisa said...

@Asyikin greeny la plak :P
tengs follow i.... follow u blik k :)

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Queen F said...

saya singgah dri blog encik ben :)

azzah said...

singgah blog best..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

cx's said...

cx dtg sini. blog ni best cuz simple je. :) Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Anis Athia said...

singgah sini..jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dayanqphrofile said...

terjah belog gula2..jom singgah ke selandanQpelangi pla..

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

QasehSuci said...

salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah dan follow ...

Amoi said...

terjah blo best :)
sejuk tgk hijau

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ザイダツアズニ said...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog cantik la +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Syahidi said...

hiii....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

udin said...

salam kenalan.. hurmmm.. tgok mcm okay jer.. keep it up yer.. :)

p/s: sedeyyy tak sempat nak join.. :(

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Mizfantagiro said...

salam singgah n follow....blog simple tp nice..yg penting laju jer =)
jom singgah belog saya..
http://dismybelog.blogspot.com

hanyzham hadny said...

blog nih lagi best kalo letak blog saya dekat bloglist...

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

ben ashaari tanya blog saya best tak

Nalisa Syahira said...

hye blog best . selamat berpuasa ye ,

http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Syafiqa said...

Assalamualaikum, singgah dari segmen BA. Btw blog nie kemas. Tak de apa2 yang nak dikomenkan :D salam ramadhan :D

CikMiMiey said...

singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Acik said...

besh, besh memang beshhh!

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Run Away said...

salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

farah hanim said...

FARA DTG TGK BLOG BEST
cntik bckground
sejuk mate tgk hijau2 :D

http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

hazirah kasimon said...

heyy~i lov green!!ur blog r sweet as candy :)

azlina_muhammad said...

salam emily...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n sgt tenang....done follow u n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

Emilly Amisa said...

@Nurhasliza Jeffry yay! intai blog u jg :D

Emilly Amisa said...

@Luqeem™ hee :)

Emilly Amisa said...

hi sume :) skang nk terjah blog u alls k XD

Emilly Amisa said...

@hanyzham hadny dh letak blog u dlm my bloglist... sori... i busy taw skrg... sbb tu blom sort blog utk msuk dlm bloglist~~~~ hadoiii... >.< i xdpt bka blog u pun~~~

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Post a Comment

Hi! Komen le... Entri I memang dlm BI tp korang bleh komen dlm Malay pun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...