Monday

GIVE ME A BREAK

Hai sume :)

Buat apa? Busy blogwalking ek? Ye la... korang dh sampai sini, ni mesti BW kan? Anyway, skang ni kan.... I busy le sesangat tau...... Bleh tak korang, especially followers I, GIVE ME A BREAK? :)

Tengs~

Korang tau nape? Sebab tak lama lagi kan nak start dah semester baru kat universiti2. I skang ni uruskan rumah sewa la, keta sewa la... macam-macam hal lagi la.

So, kepada followers, SABAR la ok? Bila I ada masa, I akan SORT blog korang masuk kat BLOGLIST I.

Don't worry.
I akan masukkan BLOG you all kat BLOGLIST I.

Bukan ape, ada yang dah request minta letak blog die kat bloglist I. Pastu yang tak syoknya, I dah tak dapat buka blog die dah.
Merajuk le tu.

Fine, I ni sape la kan. Blog die gempak, sume orang tau.
I trus la masukkan blog die sorang dulu kat bloglist, tanpa go through blog korang ni sume.
Kecian korang kan?
Ah~ anyway, I mungkin tak dapat nak update dengan kerap dalam minggu ni. Hujung minggu ni dah ada orang nak tengok rumah sewa.
Tapi ada juga post yang akan auto-post.
So, komen2 la. I akan jenguk2 juga :)

Then, klau yang rajin BW tu, klau rase blog I ni layak untuk di-follow, follow la.
I akan follow blik klau you nak :P

Ok, bye!

10 biji gula2:

pinky_liscious said...

hehe..wah..da nak bukak universti.. pasni kompem lg bz la kan..kalah artis taw...hehehe ;)

blognizamlah said...

yess...same la, after this semua pun sibuk...blog kemana, asgmnt bagai lagi..hahaa...

Mr.Thinker@Ali said...

berehatlah selagi punya kesempatan. nanti dah sibuk, nak rehat pun payah. kekekeke.

Mizfantagiro said...

blaja rajin2 hehehe wink!..singgah sini lagi dan lagi =)

Hana Soffelia said...

Hehhe sempoi je menulis entry ni. lahir dr hati. Btw, wish u all the best.

anyway, selamat berkenalan.

Emilly Amisa said...

@pinky_liscious haha... btul tu... tgk I ni, blom stat pon dh bzzzzzz >.<

Emilly Amisa said...

@blognizamlah ye kan O.o susah je hati bile pikir hal blog + assignment ni hahaha... bt blog je la :P

Emilly Amisa said...

@Mr.Thinker@Ali eeee.... i rase truk plak sbb skrg br nk reply komen2 ni.... :P

Emilly Amisa said...

@Mizfantagiro hehe... ye~~~ >.< singgah tmpat u jg~ aik, kta dh follow-memfollow ke?

Emilly Amisa said...

@Hana Soffelia slamat kenal jg kat U~ :3

Post a Comment

Hi! Komen le... Entri I memang dlm BI tp korang bleh komen dlm Malay pun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...