Monday

GIVE ME A BREAK

Hai sume :)

Buat apa? Busy blogwalking ek? Ye la... korang dh sampai sini, ni mesti BW kan? Anyway, skang ni kan.... I busy le sesangat tau...... Bleh tak korang, especially followers I, GIVE ME A BREAK? :)

Tengs~

Korang tau nape? Sebab tak lama lagi kan nak start dah semester baru kat universiti2. I skang ni uruskan rumah sewa la, keta sewa la... macam-macam hal lagi la.

So, kepada followers, SABAR la ok? Bila I ada masa, I akan SORT blog korang masuk kat BLOGLIST I.

Don't worry.
I akan masukkan BLOG you all kat BLOGLIST I.

Bukan ape, ada yang dah request minta letak blog die kat bloglist I. Pastu yang tak syoknya, I dah tak dapat buka blog die dah.
Merajuk le tu.

Fine, I ni sape la kan. Blog die gempak, sume orang tau.
I trus la masukkan blog die sorang dulu kat bloglist, tanpa go through blog korang ni sume.
Kecian korang kan?
Ah~ anyway, I mungkin tak dapat nak update dengan kerap dalam minggu ni. Hujung minggu ni dah ada orang nak tengok rumah sewa.
Tapi ada juga post yang akan auto-post.
So, komen2 la. I akan jenguk2 juga :)

Then, klau yang rajin BW tu, klau rase blog I ni layak untuk di-follow, follow la.
I akan follow blik klau you nak :P

Ok, bye!

10 biji gula2:

pinky_liscious said...

hehe..wah..da nak bukak universti.. pasni kompem lg bz la kan..kalah artis taw...hehehe ;)

blognizamlah said...

yess...same la, after this semua pun sibuk...blog kemana, asgmnt bagai lagi..hahaa...

Anonymous said...

berehatlah selagi punya kesempatan. nanti dah sibuk, nak rehat pun payah. kekekeke.

Mizfantagiro said...

blaja rajin2 hehehe wink!..singgah sini lagi dan lagi =)

Hana Soffelia said...

Hehhe sempoi je menulis entry ni. lahir dr hati. Btw, wish u all the best.

anyway, selamat berkenalan.

Emilly Amisa said...

@pinky_liscious haha... btul tu... tgk I ni, blom stat pon dh bzzzzzz >.<

Emilly Amisa said...

@blognizamlah ye kan O.o susah je hati bile pikir hal blog + assignment ni hahaha... bt blog je la :P

Emilly Amisa said...

@Mr.Thinker@Ali eeee.... i rase truk plak sbb skrg br nk reply komen2 ni.... :P

Emilly Amisa said...

@Mizfantagiro hehe... ye~~~ >.< singgah tmpat u jg~ aik, kta dh follow-memfollow ke?

Emilly Amisa said...

@Hana Soffelia slamat kenal jg kat U~ :3

Post a Comment

Hi! Komen le... Entri I memang dlm BI tp korang bleh komen dlm Malay pun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...