Saturday

Bagus Sangat Ke Join GA??!

Haaaaa.... ni semacam trend plak kan? Blogger2 sekarang ni taksub je dengan benda ni... Semua nak join GA la... contest ni la, tu la... Apasal ni? Siap ada yang buat blog khas untuk GA (giveaway) and contest lagi. Ish3.... dah tak de kerja lain la ni? Tiap post pun GA, GA, GA!!!

Dah tak de idea lagi ke nak buat post apa? Klau dah tak de idea, tak payah buat blog la... Menyemak je kat dunia siber ni! Hadiah pun bukan lumayan sangat... Alaaaa... ni mesti la sebab nak dapat trafik ni kan? Ye la, sebab syarat untuk join GA ni sume mesti la follow blog penganjur dulu kan? Kan? Kan?

Apasal? Korang panas ke bila baca? :D Konpem ada yang maki I tadi ni kan? Tak ngaku? Dosa tau~~~ Gurau je... I taw banyak geng2 blogger I yang suke join GA ni. Takkan I nak lukakan hati dorang... sebagai contoh, Lat'z and Sheila. I pun suke gak taw join GA cuma jarang join. Ingat2 I, cuma sekali je join... huhu... I ni pelik sikit, klau I join benda2 macam ni, mesti I rasa takkan bertuah punya =.= Ok, tak kisah la... Apasal lak I buat entri merepek ni?

Heeeee...... sebab ada sorang geng blogger ni nak suruh I buat GA gak. Lama dah I pikirkan tapi tak tau bila la I free sesangat nak anjurkan. Wheee..... Apa pendapat korang? Klau ikut pendapat I, lama lagi la itu akan berlaku :P

5 biji gula2:

Lady Diana @ Lat'z said...

haha..terkena pula Lat'z..:p ..tak marah pun..suka join GA sbb nak jadi org yg lucky..jgn marah org yg join..marah org yg buat GA.haha.Lat'z join sbb support mereka je...up trafik mereka & up trafik Lat'z...emm..kecewa juga bila tak lucky dlm GA & contest tu...so far dr contest yg Lat'z join..dapat RM10 top up & Rm10 bank in..cuma penganjur tu yg belum beri..mungkin bila kes hadiah tak dbyar kot mcm sorang blogger tu lalu dia tak join apa2 GA & contest..Haraplah takde penganjur yg menipu kerana ia akan merosakkan imej diorang...

Emilly Amisa said...

@Lady Diana @ Lat'z wheeeee~~~ neves? XD yup... patutnya best join GA ni semua... asal jgn la penganjur tipu O.o

apa2 pon, emi saja je tulis entri yang mcm ni... biar org rasa panas~~~ huhu... wow~ ada org join prbarisan la nx week :D

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly Amisayela..harap tiada la...kalau ada..Lat'z frust 7 tak nak join GA & contest lagi...

bagus juga emi tulis..betul juga kata emi tu...emm..tapi Lat'z jd reserve je masa tu..kalo pmbarisan kan ada 2 org perempuan bawa plikat..Lat'z reserve je..O.o ada 2 org lagi yg betul bawa plikat masa pembarisan..kalo salah 1 dr mereka tarik diri @ sakit..Lat'z ganti n mggu dpn 3 hari berturut rehearsal kat padang merdeka..pembarisan 24hb ni..kontijen mbks,,kalo reserve tu dok tepi je..huhu...

Takpe...dapat pakaian free & claim OT sbb join pmbarisan..haha

Emilly Amisa said...

@Lady Diana @ Lat'z asalkan ikut pembarisan :D klau emi free time tu, nak jg pegi tgk~~~~

jarang pegi klau ada apa2 event kat kuching =.= sbb malas klau tlalu crowded

Lady Diana @ Lat'z said...

@Emilly AmisaBeyil tu..terlalu crowded..tu malas juga Lat'z nak join event kat kuching...lainlah event yang dibuat oleh MBKS...tp tak la semua eevnt MBKS Lat'z join...5hb 10 pula MBKS ada buat story telling kat auditorium MBKS..Lat'z kan keja kat library..salah 1 aktiviti tahunan library cuma kali ni besar coz jemput sekolah dr bghn MPP, DBKU & MDS..Pertandingan bercerita Bertemakan cErtita Rakyat (utk sekolah rendh)

Post a Comment

Hi! Komen le... Entri I memang dlm BI tp korang bleh komen dlm Malay pun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...